0616229602 info@2organice.nl
Anders Nijkerk event locatie

Een feestje of event kan ook anders!

Bij events- en feestlocatie Anders is geen feest of bedrijfsevent hetzelfde. Of het nu om een verjaardagsfeest, een receptie, een bedrijfsborrel, of een presentatie gaat. We regelen het graag. En tot in de puntjes.

Anders verzorgt privé feesten en bedrijfsevents inclusief catering. Je vindt Anders in het centrum van Nijkerk. We hebben een ruim terras, zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid op loopafstand.

Verjaardag

Ideaal voor een verjaardagsfeestje, wij zorgen voor alles van aankleding en catering tot activiteiten. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en geven u graag advies.

Receptie

Wat de aanleiding ook is voor uw samenzijn (jubileum, bruiloft, afscheid of iets anders). Wij zorgen voor de ideale omstandigheden voor uw gasten.

(Bedrijfs) borrel

Wilt u een gezellige borrel organiseren voor uw bedrijf of voor uw vriendengroep. U heeft onze gehele feestlocatie ter beschikking. Van drankjes en bittergarnituur tot muziek.

Presentatie

Wilt u een cursus, workshop, training of presentatie geven? Goede voorbereiding is het halve werk, maak gerust gebruik van onze uitgebreide faciliteiten.

Particulier

Een leuk feest begint bij het creëren van een verrassende sfeer. Bij Anders doen we dan ook niet anders. Geen feest of partijtje is hetzelfde. Weet je nog niet wat je wilt. Dan dragen we suggesties aan. Heb je wel een idee. Dan denken we mee en toveren we de locatie helemaal voor je om. De verlichting, de decoraties. We zorgen voor andere muziek, voor andere hapjes. Wat je maar wilt. Het is tenslotte jouw feestje.

Zakelijk

Een geslaagde presentatie begint bij het creëren van een passende locatie. Bij Anders doen we dan ook niet anders. Geen event, presentatie of borrel is hetzelfde. Weet u nog niet wat u wilt. Dan doen we suggesties. Heeft u wel een idee, dan denken we mee en bouwen we de locatie voor u om. Met behoud van WiFi en presentatiescherm. Andere verlichting of decoraties? Prima. Andere muziek en andere hapjes? Wat u wilt. U bent koning.

Anders

Anders
Kolkstraat 3
3861 AK Nijkerk (Gld)

Postbus 1070
3860 BB Nijkerk (Gld)
tel: 06 16 229 602
email: info@andersnijkerk.nl

Pin It on Pinterest

Share This